EFFECTIEVER INKOPEN

Wij helpen u om meer potentieel te benutten

Diensten2018-10-01T17:21:54+00:00

Maak de inkoop aantoonbaar effectiever

DEMO AANVRAGEN

Diensten

Advies, ondersteuning en/of uitvoering bij verbeterprojecten

Leveranciershandboek

Zorg voor duidelijkheid met je leveranciers en voorkom problemen. Zo is er geen sprake meer van verschillende instructies vanuit verschillende inkopers en is een samenwerking voor iedereen duidelijk.

Leveranciershandboek

Inkoopcomplexiteit neemt toe. Een goede samenwerking met leveranciers begint dan ook met duidelijke communicatie. Zorg dat in de praktijk de overdracht van informatie goed verloopt.

Meer Informatie

Inkoopsamenwerking

Inkoopgroepen kunnen, mits goed opgezet en geleid, een grote meerwaarde hebben. Het gecombineerde volume en de uitwisseling van inkoopkennis en informatie is van onschatbare waarde.

Inkoopsamenwerking

Een inkoopsamenwerkingsverband wordt extra interessant als het in staat is de inkoopprijzen van de leden adequaat te vergelijken. Benut deze kans met de prijsvergelijkingssoftware van Buynamics.

Meer Informatie

Wat onze klanten zeggen

Afbeelding Koos Verlaan

“Buynamics Vendor Rating System: Bij Zevij-Necomij beoordelen we alle leveranciers nu op een twaalftal zelf gekozen punten zoals tijdige levering, deelleveringen en factuurverschillen. De Buynamics-software voor leveranciersbeoordeling heeft ons al bij diverse leveranciers geholpen de prestaties te verbeteren.”

Koos Verlaan, Zevij-Necomij
Afbeelding Joost Ballemans

“Met Buynamics hebben we een betrouwbare partner gevonden om ons te voorzien van software die het mogelijk maakt prestaties van onze leveranciers te beoordelen en te vergelijken. Door deze prestaties aan de hand van een aantal pijlers te meten krijgen wij een objectief beeld van de samenwerking met onze leveranciers en kunnen wij op tijd bijsturen. Door de meetresultaten te bespreken met de leverancier ondersteunt dit onze onderhandelingspositie waardoor ons inkoopproces soepeler verloopt.”

Joost Ballemans, Destil

“Ruim 6 jaar maken wij gebruik van de grondstofstatistieken. We zetten de tool in bij het contractmanagement voor onze leden. Het biedt ons de mogelijkheid om te controleren of prijsveranderingen realistisch zijn. Zo blijven de prijzen voor onze leden marktconform en kunnen we kennis delen over relevante ontwikkelingen in de markt. Met de overzichtelijke grondstofprijsstatistieken zijn we snel op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo maken we samen goede zorg beter betaalbaar.”

Daan van Gent, Intrakoop

“Sinds 2010 ontvangen wij tot volle tevredenheid de Buynamics prijsontwikkeling voor grondstoffen, valuta en loonkosten. De gegevens worden op ons Intranet gezet samen met de cijfers uit Engeland, Duitsland en de USA. Al onze internationale inkopers hebben nu een totaaloverzicht van de voornaamste prijsontwikkelingen in de wereld, waarbij iedere inkoper nu zijn voordeel doet bij de leveranciersonderhandelingen.”

Ben Wolthuis, Urenco Nederland B.V.

Wij zijn trots op onze klanten

Deze tevreden klanten gebruiken onze tools.

Inkoopkansen optimaal benutten?

De inkooptools van Buynamics geven snel en eenvoudig meer inzicht. Benut meer potentieel met actuele Grondstofprijzen, Vendor Rating, Prijsvergelijking en Inkoopveiling.

Live Demo

In een paar seconden geregeld!