E-book downloaden

HET E-BOOK OVER HOE INKOPERS TOT 95% TIJDWINST BEHALEN
OP HET CHECKEN VAN GRONDSTOFPRIJZEN

Het inkopen van producten kan voor een inkoper een lastige klus zijn. U krijgt te maken met leveranciers die met prijsverhogingen aankloppen, u heeft te weinig tijd om zelf prijzen na te gaan of zinvolle offertes van andere leveranciers aan te vragen, u komt in een slechte onderhandelingspositie. Allemaal punten die uw inkoopwerk stressvol, frustrerend en minder effectief maken.

Dat kan ook heel anders. Een groot deel van uw problemen lost al op met het gebruiken van de juiste inkooptool. Een tool waarmee u inkoopprijzen kunt checken, alerts kunt instellen en handige grafieken kunt maken om in een oogwenk belangrijke grondstofinformatie te raadplegen. Dit E-Book gaat dieper in op de situatie van een inkoper zónder en een inkoper mét de juiste inkooptool tot zijn beschikking. Wilt u weten hoe u een substantiële tijdwinst kunt realiseren? Vul direct het formulier in en download het e-book

E-book grondstofprijzen die je moet kennen

Inkoopkansen optimaal benutten?

De inkooptools van Buynamics geven snel en eenvoudig meer inzicht. Benut meer potentieel met actuele Grondstofprijzen, Vendor Rating, Prijsvergelijking en Inkoopveiling.

Live Demo

In een paar seconden geregeld!