Klanten

Destil

“Met Buynamics hebben we een betrouwbare partner gevonden om ons te voorzien van software die het mogelijk maakt prestaties van onze leveranciers te beoordelen en te vergelijken. Door deze prestaties aan de hand van een aantal pijlers te meten krijgen wij een objectief beeld van de samenwerking met onze leveranciers en kunnen wij op tijd bijsturen. Door de meetresultaten te bespreken met de leverancier ondersteunt dit onze onderhandelingspositie waardoor ons inkoopproces soepeler verloopt.”
Joost Ballemans

Urenco Nederland B.V.

“Sinds 2010 ontvangen wij tot volle tevredenheid de Buynamics prijsontwikkeling voor grondstoffen, valuta en loonkosten. De gegevens worden op ons Intranet gezet samen met de cijfers uit Engeland, Duitsland en de USA. Al onze internationale inkopers hebben nu een totaaloverzicht van de voornaamste prijsontwikkelingen in de wereld, waarbij iedere inkoper nu zijn voordeel doet bij de leveranciersonderhandelingen.”
Ben Wolthuis

Zevij-Necomij

“Buynamics Vendor Rating System: Bij Zevij-Necomij beoordelen we alle leveranciers nu op een twaalftal zelf gekozen punten zoals tijdige levering, deelleveringen en factuurverschillen. De Buynamics-software voor leveranciersbeoordeling heeft ons al bij diverse leveranciers geholpen de prestaties te verbeteren.”
Koos Verlaan

Logo Intrakoop, klant van Buynamics

Intrakoop

“Ruim 6 jaar maken wij gebruik van de grondstofstatistieken. We zetten de tool in bij het contractmanagement voor onze leden. Het biedt ons de mogelijkheid om te controleren of prijsveranderingen realistisch zijn. Zo blijven de prijzen voor onze leden marktconform en kunnen we kennis delen over relevante ontwikkelingen in de markt. Met de overzichtelijke grondstofprijsstatistieken zijn we snel op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo maken we samen goede zorg beter betaalbaar.”
Daan van Gent

Wij zijn trots op onze klanten

Deze tevreden klanten gebruiken onze tools:

Inkoopkansen optimaal benutten?

De inkooptools van Buynamics geven snel en eenvoudig meer inzicht. Benut meer potentieel met actuele Grondstofprijzen, Vendor Rating, Prijsvergelijking en Inkoopveiling.

Live Demo

In een paar seconden geregeld!