Privacybeleid en Cookies

Privacybeleid en Cookies2018-09-28T14:38:17+00:00

Privacybeleid

1. Algemene informatie

Buynamics voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) als het gaat om het gebruik van persoonlijke gegevens. Ons privacybeleid beperkt u verder niet in de rechten die u heeft onder de AVG. Wilt u meer informatie over de AVG? Neem dan een kijkje op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Wanneer u onze services gebruikt, vertrouwt u ons uw gegevens toe. We begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is en werken er hard aan om uw gegevens te beschermen en u er de controle over te geven. In dit privacybeleid leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Persoonsgegevens zijn gegevens waarmee de identiteit van een persoon kan worden vastgesteld. Deze identificatie kan direct of indirect worden gedaan, door middel van bijvoorbeeld uw naam of e-mailadres.

Als verwerker van persoonsgegevens, verbinden we ons ertoe om de privacy van bezoekers van onze website en gebruikers van onze services te beschermen met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens.

Als wij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken, zullen wij de verzameling en bewaartermijnen beperken tot wat uitdrukkelijk noodzakelijk is voor onze doeleinden. De gegevens zullen worden bewaard in een vorm die uw identificatie niet langer toelaat dan nodig is voor het doel waarvoor wij uw persoonlijke gegevens verwerken. We noemen dit data minimalisatie.

Buynamics garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van onze website. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Echter dient u zich ervan bewust te zijn dat Buynamics niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Als Buynamics betrokken is bij een fusie, overname of verkoop van activa, blijven we de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens waarborgen en stellen we de betreffende gebruikers op de hoogte voordat persoonlijke gegevens worden overgedragen of onderworpen aan een ander privacybeleid.

Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van onze website, kunnen leiden tot wijzigingen in dit privacybeleid. Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

Mocht u na het lezen van ons privacybeleid nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: Buynamics B.V.
Adres: Kerkstraat 19, 5328AA Rossum, Nederland
Gegevens functionaris van Buynamics: Nico Bontenbal
E-mailadres: info@buynamics.eu

2. Wanneer is ons privacybeleid geldig?

Wanneer u een Buynamics-account maakt, verstrekt u persoonlijke gegevens aan ons, zoals uw naam en zakelijk e-mailadres.

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Buynamics of op een van de gehuurde servers van TransIP. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

3. Persoonsgegevens

Om de overeenkomst die u met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van u nodig.

Klantgegevens
Uw bedrijfsnaam wordt opgeslagen omdat we u liever niet aanspreken op uw klantnummer. Uw vestigingsadres hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen of om contact op te nemen.

Zakelijk e-mailadres
We bewaren uw e-mailadres zodat het mogelijk is om u belangrijke berichten over uw account toe te sturen. De informatie over de nieuwe features van ons product zult u ook ontvangen op uw e-mailadres. Ten slotte, kunnen we uw e-mailadres ook gebruiken om u een (elektronische) factuur toe te sturen.

Betaalgegevens
Klanten ontvangen een (elektronische) factuur van ons per e-mail. De betaal gegevens die wij bewaren zijn uitsluitend om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen en de uitvoering van een overeenkomst.

NAW-gegevens
Wij bewaren de NAW-gegevens van onze klanten om contact met hen op te nemen. Ook verzamelen wij de NAW-gegevens van potentiële klanten die interesse hebben getoond in ons product, zodat wij hen in de toekomst nogmaals kunnen benaderen. Natuurlijk doen wij dit alleen met uw toestemming.

Overige gegevens die Buynamics verwerkt
We verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen we aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met uw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens:

Werk gerelateerde persoonsgegevens en personeelsadministratie
Solliciteert u bij ons, dan willen we natuurlijk graag weten wat u in huis hebt. Dit checken we aan de hand van uw CV, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. We zullen uw persoonsgegevens binnen vier weken verwijderen in het geval u helaas niet wordt aangenomen. Met uw uitdrukkelijke toestemming kunnen wij uw cv één jaar bewaren en u benaderen wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is.

Overige persoonsgegevens
Het komt wel eens voor dat we via social media berichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar we niet om gevraagd hebben. Hebben we deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen we deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

4. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van een of meerdere van de volgende juridische grondslagen:

  • De uitvoering van een overeenkomst;
  • Het voldoen aan een wettelijke verplichting;
  • Uw toestemming.

Wij verwerken uw persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • Het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat u bijvoorbeeld kan inloggen in uw account;
  • Het aangaan en uitvoeren van uw overeenkomst met ons, zodat we weten op welke diensten u recht hebt;
  • Het opnemen van contact, bijvoorbeeld om u te helpen bij een probleem waar u tegenaan loopt;
  • Het behandelen van uw klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • Het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als u voordoet;
  • Het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat we beter weten of u de juiste match bent.

5. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of service heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@buynamics.eu, dan zullen wij deze gegevens verwijderen.

6. Geautomatiseerde besluitvorming

Buynamics neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Buynamics) tussen zit.

7. Bewaartermijnen

Sommige gegevens kunt u op elk gewenst moment verwijderen, sommige gegevens worden automatisch verwijderd en sommige gegevens bewaren we voor een langere periode, indien noodzakelijk. Wanneer u gegevens verwijdert, volgen we een verwijderprocedure om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en volledig worden verwijderd van onze servers.

Buynamics zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Meer informatie over onze bewaartermijnen vindt u hier.

8. Het delen van persoonsgegevens met derden

Buynamics verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst af om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.
Onze privacybeleid is niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe linken vanuit onder andere onze blogartikelen. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo netjes met uw gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland u op een website van een ander bedrijf, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat u uw persoonsgegevens deelt.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van uw computer, tablet of smartphone. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer staan niet beschadigen. Cookies worden door de browser op uw computer geplaatst.

https://www.buynamics.eu.nl gebruikt de volgende soorten cookies:

Functioneel – Functionele cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Tracking – ActiveCampaign Site Tracking is een functie die onze marketing en sales gerelateerde processen verbindt aan de activiteit op onze website. Hierdoor kunnen we het “zien” en erop “reageren” wanneer mensen op dat specifieke moment onze website en bepaalde categorieën en pagina’s bezoeken.

Dankzij Site Tracking kunnen wij marketing en sales processen creëren die het targeten op gedrag, getriggerde berichten en verfijnde segmentatie verbeteren.

Site Tracking geeft ons inzicht in wat individuen doen op onze website. Daarnaast permitteert het ons om automatisch persoonlijke ervaringen te creëren voor al onze gebruikers terwijl zij met onze website omgaan.

Met Site Tracking kunnen we marketing en sales processen creëren die automatisch aangepast worden als bezoekers op onze website surfen.

Door het combineren van data van Site Tracking met andere gedragsdata (zoals het openen van e-mail campagnes, clicks op links en ingezonden formulieren) kunnen we nauwkeurig identificeren welke informatie en producten/diensten het meest belangrijk en interessant zijn voor elke bezoeker. Zo kunnen we hen crosschannel targeten met berichten met content en aanbiedingen van welke we verwachten dat die hen zullen aanspreken. Dit zal helpen met het toenemen van relevantie van onze berichten.

Hoe werkt Site Tracking?
We plaatsen een klein stukje code op elke pagina van onze website zodat data van paginaweergaves naar ActiveCampaign gestuurd kan worden. Site Tracking plaatst een cookie die paginaweergaves bijhoudt. Deze cookie heeft een vervaltijd van 30 dagen. Om data van paginaweergaves te verbinden aan een gebruiker, moet deze gebruiker geïdentificeerd worden zodat de site de bezoeken kan linken aan een e-mailadres.

Let op: Site Tracking verzamelt anonieme paginaweergave data van alle sitebezoekers, zelfs voordat een gebruiker is geïdentificeerd. Desondanks wordt alleen paginaweergave data die verzameld is na de identificatie van een gebruiker getoond in het profiel van die gebruiker.

Meer informatie over Site Tracking vindt u hier. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vindt u hier.

Analytisch – Op de website wordt gebruik gemaakt van gebruik van Analytische cookies van Google Analytics, een analyseprogramma die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’), gevestigd te 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten. Google Analytics maakt gebruik van cookies om ons bedrijf te ondersteunen om het gebruik van de website door bezoekers te analyseren. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt en rapporten over de website-activiteit op te stellen.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. De IP tracking is door ons in Google Analytics geanonimiseerd. Wij plaatsen deze cookies alleen met uw toestemming. Als u niet hebt ingestemd met het gebruik van dergelijke cookies, dan worden deze niet geplaatst. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principes en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel.

Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden.

Advertentie – Deze website gebruikt Google AdWords om relevante advertenties te tonen bij zoekopdrachten in Google en partners en gebruikt cookies om de effectiviteit hiervan te meten. De cookies van Google AdWords worden voor een periode van 30 dagen opgeslagen. Wanneer bezoekers een bezoek brengen aan Google-services en websites die partner zijn van het Google Display Netwerk, slaat Google met behulp van een cookies een nummer op in uw browser om die bezoeken te onthouden. Dit nummer is uniek en identificeert een webbrowser op een specifieke computer, niet een persoon.

Via cookies van Google AdWords (Google Display Network) en Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) stellen wij advertenties beschikbaar met uw toestemming. Deze cookies zorgen ervoor dat er voor u relevantere advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vindt u hier. Meer informatie over de cookies van Facebook vindt u hier.

Conversietracking Google Adwords
Doel hiervan is om te bepalen of een bezoeker die op een advertentie klikt uiteindelijk overgaat tot het invullen van een webformulier. Om dit te kunnen doen wordt er een cookie geplaatst. Hiermee identificeren wij feitelijk de gebruiker en gebruiken wij zijn of haar gegevens om het bovenstaande te kunnen meten.

Remarketing
Wij verzamelen data op onze website waarmee wij advertenties kunnen tonen aan bezoekers die specifieke pagina’s bezocht hebben. Dit doen wij om gerichter en persoonlijker advertenties te kunnen tonen.

  • Wij kunnen u via derden, waaronder Google, advertenties tonen op sites van derden op internet.
  • Wij gebruiken daarvoor cookies van Google om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken van u aan onze website.

Deze cookies maken het mogelijk dat:

  • de websites uw bezoeken registreren om hiermee een inschatting te maken van uw interesses
  • er kan worden bijgehouden welke advertenties u al hebt gezien om zo te voorkomen dat u steeds dezelfde advertentie te zien krijgt
  • er kan worden bijgehouden hoeveel unieke bezoekers op de advertentie klikken
  • er gerichte advertenties getoond kunnen worden
  • er kan worden nagegaan of u op een advertentie hebt geklikt
  • er informatie over uw surfgedrag wordt doorgegeven aan andere websites
  • er gebruik gemaakt wordt van diensten van derde partijen om advertenties aan u te kunnen tonen
  • er op basis van uw social media gebruik interessantere advertenties worden getoond.

De remarketing cookie vervalt na 30 dagen.

Links – Op onze website treft u links aan naar externe websites. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Social Media – Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook. LinkedIn, YouTube, Google+, Instagram, Twitter, etc. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze social media platformen zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn, YouTube, Google+, Instagram, Twitter, etc. (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.”

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook. LinkedIn, YouTube, Google+, Instagram, Twitter, etc. opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze social media platformen dienen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens

U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.
U kunt zelf beslissen of u cookies wilt accepteren of weigeren, of dat u wilt dat uw browser u op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Hiervoor dient u de instellingen in uw browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijzen wij u naar de helpfunctie van uw browser voor het instellen van uw cookie-voorkeuren.

Via de website Your Online Choices kunt u meer informatie vinden over hoe u cookies kunt uitschakelen.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Meer weten over Cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over Cookies vinden: